top of page

INLOGGEN LEDEN WEBAPP

"Mijn YDL Dance Studio"

Speciaal voor YDL Dance Studios-leden is de Mijn YDL Dance Studios WebApp ontworpen. Zo kan elk lid inloggen op zijn of haar persoonlijk portal "Mijn YDL Dance Studios": https://mijn.balletschoolypenburg.nl

In de app kan je veel administratieve zaken zelf regelen, e-mails teruglezen en contact opnemen met onze administratie:

  • Je kunt er onze agenda en het lesrooster bekijken

  • Je kunt afmelden voor een les

  • In jouw persoonlijke lesoverzicht kan je kledingvoorschriften en andere informatie over je les terugvinden

  • Je kunt je lespakket wijzigen en cursussen, workshops of evenementen boeken

  • Je kunt je persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen doorgeven 

  • Je kunt een tweede of zelfs een derde e-mailadres doorgeven.

  • Je kunt e-mails en berichten van YDL Dance Studios lezen en contact met ons opnemen

Maar de app is ook erg leuk voor de leerlingen zelf: de docent kan per groep namelijk filmpjes delen die in de les zijn gemaakt van de dans. Zo kan uw zoon/dochter thuis oefenen. Soms willen leerlingen weten welke muziek de docent gebruikt, dit kan de docent ook in de app doorgeven.

WebApp installeren

Op https://mijn.balletschoolypenburg.nl log je in met je lidnummer en je wachtwoord. Je hebt nog geen wachtwoord, die ontvang je door op de knop "Wachtwoord aanvragen" te klikken, vul je lidnummer en e-mailadres in en klik ter bevestiging op de groene knop "Wachtwoord aanvragen" onderaan het formulier. Je krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegestuurd. Je lidnummer vind je bovenaan deze e-mail en je moet het e-mailadres gebruiken waarop je deze e-mail ontvangen hebt. Je kunt "Mijn YDL Dance Studios" ook vastzetten aan het startscherm van je telefoon of tablet, zodat je deze kunt gebruiken als app. Op Android telefoons bezoek je in je browser https://mijn.balletschoolypenburg.nl en logt in. Druk dan rechtsonder op de ronde knop om de app vast te zetten/te installeren. Zie je geen ronde knop, of heb je een Apple-device? Geen probleem: tap op de menu-knop of op de deel-knop en kies voor "Toevoegen aan startscherm".

bottom of page