top of page

Bent u of is uw zoon/dochter bijna jarig en zijn jullie op zoek naar een super vet feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

DSC_3819_edited.jpg
Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuk feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben je jarig en heb je zin in een gaaf dansfeestje? Wij maken van jouw verjaardag een droomfeest!


In 2 uur leer je, samen met alle vrienden en vriendinnen die je hebt uitgenodigd, een choreografie (dansje). Uiteindelijk werken we toe naar een spetterend optreden die je samen met je vrienden geeft voor alle ouders! Tussendoor doen we leuke spelletjes, bereiden we ons voor op het optreden (kostuums/make-up) en kunnen jullie een glittertatoeage krijgen. 

 

Jij bent de baas en kiest je thema van je feestje! We kunnen feestjes geven in de volgende thema's: unicorn, zeemeerminnen, Frozen, prinsessen, K3, piraten, circus, TikTok of een dansstijl naar keuze. Heb je zelf een leuk thema? Dan denken wij graag met je mee!

We hebben ook aan de ouders gedacht! Het enige wat zij hoeven te regelen is de verjaardagstaart! Wij zorgen namelijk voor de locatie, kostuums, wat lekkers te eten/drinken en ruimen zelfs alle rotzooi op! 

 

Feestjes zijn altijd op een zaterdagmiddag, zondag of doordeweeks tijdens studiedagen/vakanties (tijd in overleg) op onze locatie in Ypenburg.

 

Voor meer informatie mail naar info@ydldancestudios.nl

bottom of page