top of page
VVL220629-010 YDL Dance Studio.jpg

Tarieven 2023-2024

De contributie gaat via automatische incasso en kan op 3 manieren worden voldaan:

  • Per maand (wordt vooraf aan de termijn rond de 25e afgeschreven);

  • Per half jaar (wordt in augustus en januari afgeschreven);

  • Per jaar (wordt eind augustus afgeschreven. U krijgt een korting van 5%).

​​

De inschrijfkosten bedragen eenmalig €10,-

Tijdens vakanties (ook eigen vakanties) moet het lesgeld worden doorbetaald. De maand augustus is vrij van contributie.

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.

Ben je in het bezit van een Ooievaarspas? 

Bij een geldige ooievaarspas ontvangt u 50% korting. Kinderen van 4 t/m 18 jaar die meedoen aan de actie “Kinderen Doen Mee” ontvangen 100% korting op de contributie.

banner ooievaarsoas.png
Speciale uitzonderingen & kortingen

Gezinskorting

Heb je meerdere gezinsleden bij ons dansen, wonend op hetzelfde adres? Dan heb je recht op een gezinskorting op de jaarcontributie van 10%. Let op! De gezinskorting wordt als volgt berekend: 11 maanden x maandcontributie - 10% korting. De contributie dient voor eind september in één keer te worden betaald.

 

Meerdere lessen

Volg je meerdere lessen per week? Dan ontvang je 10% korting op de jaarcontributie. De meerdere lessen contributie wordt als volgt berekend: 11 maanden x maandcontributie - 10% korting. De contributie dient voor eind september in één keer te worden betaald.

Selectie en wedstrijdteam

Dans je in de selectie en/of het wedstrijdteam en dans je minstens 3x in de week? Dan betaal je een speciaal selectie/wedstrijdteam tarief. Mail voor meer informatie naar info@ydldancestudios.nl, dan kunnen we laten weten wat dit voor jou inhoudt.

Ooievaarspas 

Bij een geldige Ooievaarspas ontvang je 50% korting. Kinderen van 4 t/m 18 jaar die meedoen aan de actie “Kinderen Doen Mee” ontvangen 100% korting op de contributie. De Ooievaarspas moeten wij per kwartaal door een paslezer doorhalen om de korting te verlenen. Een kopie van de Ooievaarspas is helaas niet geldig! Mail voor meer informatie naar info@ydldancestudios.nl.

 

 

bottom of page